Auguste Rodin Gânditor Sculptura Drăguț Gânditor pe Scări Fereastra de Afișare Biblioteca Clasică Acasă Decor Negru Metal

56.07lei 52.12lei

Etichete: tricou metal, accel world, bărbații gay sculptura, sculptur, ep650, sculptura de culoare neagra, big buddha cap, figura gânditor, rodin gânditor bronz, rodin sculptura din bronz.

SKU : r99580 Categorie:Decor Acasă
Distribuiti:
Descriere

  • Personajul materiale: Rășină
  • Utilizarea: Decor
  • Stil: Franța
  • Tema: oamenii
  • Material: rasina si metal
  • Scara de material: Metal
  • Caracteristică Regională: Europa

Notă:prețul este să corespundă produs care te va face ordine ,și nu este un Magnet sub gânditor ,îl puteți pune pe metal ,dacă ai pus doar gânditor pe birou ,ar fi Instabilă,aveți nevoie pentru a obține Niște asistenți să-l repara,cum ar fi lipici.vă rugăm să înțelegeți

puteți, de asemenea urmați magazinul nostru de acolo să fie la fel de VIP ,trebuie doar să faceți clic pe partea de jos a "urmări",în cap de magazinul nostru.atunci prețul ar fi mai bine,și dacă am făcut promovare, veți primi mesajul la timp.

de transport maritim 1.Toate elementele vor fi trimise prin poșta aeriană în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este eliminat . 2.Nu putem trimite marfa pe week-end și Chineză sărbători. 3.Dacă nu obține elementele în termen rezonabil , vă rugăm să contactați-mă, eu vă va ajuta să rezolve problemele. 4.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale și dacă s-a întâmplat.Vom ajusta modul de transport în funcție de valoarea de achiziție , dar în timp de transport limitări. 5.Dacă aveți propriul dvs. preferate de curierat, vă rugăm să contactați-mă.

feedback-ul 1.depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2.dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ,de 5 stele este cel mai bun,vă mulțumesc.

3.Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii