Nordic Simplu Din Lemn Oglindă Pgoto Cadru Rame Pentru Tablouri Living, Dormitor Decor Modern 6 Inch, 7 Inch De Arta Rame

109.47lei 76.63lei

Etichete: trece rama foto, bearbrickly, rama foto, decor cadru de lemn, oglinzi foto, ambarcațiuni din lemn, poza rășină cadru de lemn, zece cadre, ka acasă papuci, cipollini cadru.

SKU : r974 Categorie:Decor Acasă
Distribuiti:
Descriere

 • Stil: Modern
 • Tip Ambalaj: Single-frame
 • Tip: Rama Foto
 • cu picture card: Da
 • Material: Lemn
 • Forma: Dreptunghi

Nume Produs: Log Oglindă Pgoto Cadru

Despre Dimensiunea ( Lungime înălțime grosime ):

Vă rugăm să consultați imaginea în opțiuni de produse

Există, de asemenea, un afișaj descriere în partea de jos a paginii detalii

Material: Lemn ; calitatea este mare și tălpile sunt atent sudate și stabil.

De Asistență pentru clienți: ① 24-ore livrare rapidă; ② 24 oră serviciu on-line; ③ Nici un motiv pentru returnare sau de schimb de bunuri în termen de 15 zile

Umplere intern:

Vom folosi coloană cu bule și spumă de umplere pentru a proteja bunurile de coliziune în timpul transportului.

Ambalaj exterior:

Pe ambalajul exterior este fabricat de înaltă calitate carton cu compresie puternică rezistență,care poate proteja mărfurile de a fi stoarse în timpul transportului.

Despre Magazin

1.Pachetul folosește un balon de coloană, care este foarte robust și de impact.

2.Există logistică de înaltă calitate de parteneri pentru a asigura respectarea termenelor de colete (unele colete coopereze cu oficial logistică)

3.Dacă ai primi daune elemente, vă rugăm să nu negativ comentariu, puteți contacta serviciul clienți on-line, furnizarea de imagini, verificați-l de Reexpediere pentru tine

4.Dacă găsiți că lipsește ceva din tine, puteți contacta serviciul clienți on-line.După verificarea în greutate, dacă există ceva lipsește, puteți emite din nou pentru gratuit.

5.Dacă logistica nu și-a actualizat informațiile noi pentru o lungă perioadă de timp, puteți contacta direct serviciul clienți on-line să-l rezolve pentru tine.Nu se aplică pentru litigiile în mod direct.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

6.Stratul exterior foloseste negru ambalare saci Sau galben bandă adezivă de etanșare Asigură confidențialitate În ceea ce privește ambalajul, eu si prietenii mei mici sunt foarte atent!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
 • Acinose1  — 

  great frame, super made. I'm very happy

 • Paddyakers  — 

  great frame, super made. I'm very happy