Livrare gratuita pentru Samsung 530U3B NP530U3C 532U3C 535U3C 540U3C NE tastatura

61.33lei

Etichete: pentru piese de laptop samsung, rama husa pentru laptop samsung, np535u3c, np355v5c, notă samsung np270e4e, np530u3b, np540u3c, np530u3c de viață a bateriei, np300e5e, samsung np510.

SKU : r93 Categorie:Piese De Laptop
Distribuiti:
Descriere

  • Nume De Brand: haoba
  • Compatibil Marca: Samsung
  • STANDARD: NE-Standard
  • Versiune: US
  • culoare: negru
  • Numărul De Model: NP530U3C

Element Descriere

versiune: NOI ( atentie la forma tastei enter este "-", nu "7" )

C ompatible Cu:

530U3B NP530U3C 532U3C 535U3C 540U3C

Transport

Livrăm doar în funcție de Retete999.ro adresa.

Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

Ne va livra pachetul termen de 24 de ore după ce plata a fost procesată.

Dacă nu puteți primi elementul după 25 de zile, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Uneori Vămuire poate necesita mai multe zile pentru o țară ,vă rugăm să fie pacient pentru câteva zile.

Internațional de colete cândva va întârzia timpul de livrare fel,este în afara controlului meu,vă rugăm să-l înțeleagă.Ca un vânzător,sper să-l primească imediat.

Termeni de Vanzare

1. Elementele au Garantie de 90 de Zile.Produsele defecte pot fi schimbate în timpul de garanție.

2. Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data emiterii RMA, vom schimba una pentru tine sau returna banii înapoi.

3. Dacă ați cumpărat produse greșit, vă rog să ne informați cât mai curând posibil.Dar dacă comanda dvs. a fost trimis, atunci toate costurile(inclusiv originale de marfă, taxele de manipulare și de transport de marfă de întoarcere, etc. ) sunt pentru contul dumneavoastră.

4. O rambursare completă (inclusiv de transport maritim și de manipulare taxe) va fi emis pentru orice defecte, deteriorate sau greșit element în termen de 14 zile.(din ziua platii )..

Contactati-Ne

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul.Facem tot posibilul să asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problemă pentru tine și întotdeauna lăsați feedback-ul pozitiv pentru toți clienții noștri.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Multumesc

Putem oferi cu ghidul de instalare, dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați.

Avem o echipa pentru a sprijini serviciul nostru pentru clienți, așa că dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
  • Kristinka992  — 

    Quality product and fit perfectly. Working as per expectation. Only thing which annoyed was late delivery. I waited for two months for it's receipt.