3pcs/set Pas 5mm 2 4 6 Penis Piele Perforare Instrument Rând Pumn Leathercraft Spațiere Gaura Ambarcațiuni Rotund Rând Pumn Gaura

23.28lei 15.34lei

Etichete: pumn de oțel, poanson de știft, perforator perforator, perforator, fierărie, delik leathercraft, artizanat din piele instrument, mini perforator set, 6 găuri pumn de hârtie, pentru piele instrument.

SKU : r357 Categorie:vanzare
Distribuiti:
Descriere

 • Material: Oțel De Scule
 • Origine: NC(de Origine)
 • Numărul De Model: stantare instrument
 • Nume De Brand: VKTECH
 • Produs lungime: 12cm/4.72 în
 • Spațiere: 5mm

Caietul de sarcini:

Material: oțel de scule

Produs lungime: 12cm/4.72 în

Spațiere: 5mm

Greutate produs: 191g

Caracteristici:

Gaură rotundă stantare, bine producția de oțel, diametru gaura 1mm, distanța gaura 5mm

Potrivit pentru cusut manual volan maneca, cusut de mână mare de piele de instrumente.

Notă:

Din cauza limitei de stantare măiestrie, vârful bont nu poate fi totul la fel, există o mică eroare, pune un strat de resturi de piele de pe placa de bază atunci când stantare, atunci aceasta nu va afecta utilizarea.

Stantare instrument nu este artizanat, gaură rotundă pumn va purta după mult timp de utilizare, vă rugăm să fie atent de a comanda, dacă nu te superi!

3 x Perforare Instrument

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Retete999.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Retete999.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Adaugă o recenzie

1 2 3 4 5

Recenzii
 • Iris Riudoms  — 

  The customs did not miss, deployed in 43 days.

 • Foleyjames90  — 

  Arrived didn't expect so soon thanks

 • Rtorrechiva  — 

  доставка быстрая инструмент нормальный