faguri la lena | pate de casa la lena | carnati din toate tarile unitiva | chiftele de dovleac la lena | ketchup de casa lalena | creier de porc la cuptor in folie | galuste cu prune pesmet si nuca
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Punerea carnii si suncii la saramura

Sursa: http://gusturi.blogspot.com/

Instrucțiuni

A doua zi după tăierea porcului, carnea ce urmează să fie păstrată se pune la saramură. Saramura se prepară în felul următor. Se cîntăreşte carnea. La fiecare 10 kg de carne se pun 800 g sare şi 25 g silitră. Şuncile şi bucăţile de carne se freacă cu puţină silitră şi se lasă astfel timp d [...]

Citiți reteta la gusturi.blogspot.com

Ingrediente

  • sare
  • apa
  • carne
  • peste
  • foaie de dafin
  • cimbru

Dificultate: Dificil

Categorii

  • VegetarianNu
  • Cu carneDa
  • Cu fructe de mareDa
  • Cu fructeNu
  • Cu legumeNu
  • Cu pasteNu
  • Cu verdeturiDa
  • Cu carne de vitaNu
  • Cu carne de porcDa
  • Cu carne tocataNu
  • Cu carne de pasareNu


Citiți toate retetele de la gusturi.blogspot.com

Ingrediente

  • sare
  • apa
  • carne
  • peste
  • foaie de dafin
  • cimbru

Dificultate: Dificil


Retete999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Retete999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2020 ® v3 - Contact