keceap de rosii | cremsnit rezept | keceap de casa | retete de keceap | keceap retete | chec marmorat | checeap de casa | ketchup de rosii | ardei copti pentru iarna | ardei copti la borcan pentru iarna
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Secretele taierii porcului la romani

Sursa: http://gusturi.blogspot.com/

Instrucțiuni

Timpul cel mai potrivit pentru tăierea porcului este mijlocul lui decembrie, cînd temperatura este scăzută şi carnea se poate păstra mai bine. Se recomandă ca după tăiere porcul să fie pîrlit. Carnea este astfel mai gustoasă, iar şoriciul şi slănina mai fragede. Dacă porcul se opăreşte, şo [...]

Citiți reteta la gusturi.blogspot.com

Ingrediente

  • sare
  • apa
  • carne
  • sunca
  • ceapa
  • apa calda
  • ceapa mare

Dificultate: Dificil

Categorii

  • VegetarianNu
  • Cu carneDa
  • Cu fructe de mareNu
  • Cu fructeNu
  • Cu legumeDa
  • Cu pasteNu
  • Cu verdeturiNu
  • Cu carne de vitaNu
  • Cu carne de porcDa
  • Cu carne tocataNu
  • Cu carne de pasareNu


Citiți toate retetele de la gusturi.blogspot.com

Ingrediente

  • sare
  • apa
  • carne
  • sunca
  • ceapa
  • apa calda
  • ceapa mare

Dificultate: Dificil


Retete999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Retete999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2020 ® v3 - Contact