chec aperitiv la lena | creier la pergament | reteta alivenci cu iaurt | amandina recept | pandispan lalena | chiftele de dovlecei la lena | faguri la lena | pate de casa la lena | zarzavat pentru iarna cu ceapa
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Papricas de pui cu galuste de gris (Paprika chicken with semolina dumplings)

Sursa: http://brindusascheaua.blogspot.ro/

Instrucțiuni

Ingrediente pentru 4 persoane 4 bucati de pui (copane, piept, aripi sau ce mai ai prin casa), spalate si uscate 500 g de ceapa (galbena, rosie, verde, de care ai), taiata nu foarte mic 5 catei de usturoi, taiati 100 ml ulei 600 ml apa 1 lingura boia [...]

Citiți reteta la brindusascheaua.blogspot.ro

Ingrediente

  • sare
  • apa
  • pasta de tomate
  • piept de pui
  • oua
  • gris
  • usturoi
  • salata verde
  • ceapa rosie
  • carne de pui
  • carne
  • ceapa verde
  • oua fierte
  • piept de pui fiert
  • ceapa
  • boia dulce
  • ulei
  • rosie
  • pui
  • apa clocotita
  • ceapa galbena
  • catei de usturoi
  • ouă
  • usturoi catei

Dificultate: Dificil

Categorii

  • VegetarianNu
  • Cu carneDa
  • Cu fructe de mareNu
  • Cu fructeNu
  • Cu legumeDa
  • Cu pasteNu
  • Cu verdeturiDa
  • Cu carne de vitaNu
  • Cu carne de porcDa
  • Cu carne tocataNu
  • Cu carne de pasareDa


Citiți toate retetele de la brindusascheaua.blogspot.ro

Ingrediente

  • sare
  • apa
  • pasta de tomate
  • piept de pui
  • oua
  • gris
  • usturoi
  • salata verde
  • ceapa rosie
  • carne de pui
  • carne
  • ceapa verde
  • oua fierte
  • piept de pui fiert
  • ceapa
  • boia dulce
  • ulei
  • rosie
  • pui
  • apa clocotita
  • ceapa galbena
  • catei de usturoi
  • ouă
  • usturoi catei

Dificultate: Dificil


Retete999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Retete999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2020 ® v3 - Contact