faguri la lena | chiftele moldovenesti anton | la lena chiftele de dovlecei | chiftelute de dovlecei la lena | pandispan la lena | salata bulgareasca de fructe | chec aperitiv lena
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Tort aniversar cu ciocolata, mascarpone si praline (Anniversary cake with chocolate, mascarpone and praline)

Sursa: http://brindusascheaua.blogspot.ro/

Instrucțiuni

Luna mai este pentru mine plina de evenimente deosebit de placute, zile cand imi sarbatoresc trei dintre cele mai importante persoane din viata mea. Asta fara sa pun la socoteala si doi Constantini. Tortul facut pentru fimiu n-a mai ajuns sa fie fotografiat. Dar pe aces [...]

Citiți reteta la brindusascheaua.blogspot.ro

Ingrediente

  • apa
  • zahar
  • oua
  • unt
  • esenta de vanilie
  • lamaie
  • galbenus de ou
  • praf de copt
  • zahar pudra
  • praf de cacao
  • ciocolata
  • cacao pudra
  • migdale
  • zeama de lamaie
  • coaja de lamaie
  • faina
  • galbenusuri
  • frisca lichida
  • cacao
  • mascarpone
  • albusuri de ou
  • albus de ou
  • zahăr pudră
  • ouă
  • vanilie
  • esenta de migdale
  • făină
  • zahăr
  • ciocolata neagra

Dificultate: Dificil

Categorii

  • Cu fructeDa


Citiți toate retetele de la brindusascheaua.blogspot.ro

Ingrediente

  • apa
  • zahar
  • oua
  • unt
  • esenta de vanilie
  • lamaie
  • galbenus de ou
  • praf de copt
  • zahar pudra
  • praf de cacao
  • ciocolata
  • cacao pudra
  • migdale
  • zeama de lamaie
  • coaja de lamaie
  • faina
  • galbenusuri
  • frisca lichida
  • cacao
  • mascarpone
  • albusuri de ou
  • albus de ou
  • zahăr pudră
  • ouă
  • vanilie
  • esenta de migdale
  • făină
  • zahăr
  • ciocolata neagra

Dificultate: Dificil


Retete999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Retete999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Contact