chec aperitiv la lena | chiftele de dovlecei la lena | faguri la lena | pandispan lalena | reteta faguri la lena | chiftele de dovleac la lena | reteta keceap cu mustar | biftec tocat gratar
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Tort cu blat de iaurt, crema de caramel si ciocolata / Cake with yogurt and caramel filling

Sursa: http://brindusascheaua.blogspot.ro/

Instrucțiuni

VOTAREA SE FACE IN PERIOADA 15.02- 19.02. MULTUMESC Cand am primit invitatia la concursul organizat de Danone Nutriday si numit Blog Chef , nici nu m-am gandit ca voi participa. Asta pentru ca in prima faza retetele participante se voteaza in perioada 15 [...]

Citiți reteta la brindusascheaua.blogspot.ro

Ingrediente

  • zahar
  • oua
  • unt
  • smantana
  • praf de copt
  • praf de cacao
  • ciocolata
  • peste
  • lapte praf
  • migdale
  • iaurt
  • faina
  • miere
  • lapte
  • zahar brun
  • cacao
  • mascarpone
  • ciocolata cu lapte
  • arome
  • lapte dulce
  • amidon
  • ouă
  • porumb dulce
  • vanilie
  • făină
  • zahăr
  • ciocolata neagra

Dificultate: Dificil

Categorii

  • VegetarianNu
  • Cu carneDa
  • Cu fructe de mareDa
  • Cu fructeDa
  • Cu legumeDa
  • Cu verdeturiDa
  • Cu carne de vitaDa
  • Cu carne de porcDa
  • Cu carne tocataDa
  • Cu carne de pasareDa


Citiți toate retetele de la brindusascheaua.blogspot.ro

Ingrediente

  • zahar
  • oua
  • unt
  • smantana
  • praf de copt
  • praf de cacao
  • ciocolata
  • peste
  • lapte praf
  • migdale
  • iaurt
  • faina
  • miere
  • lapte
  • zahar brun
  • cacao
  • mascarpone
  • ciocolata cu lapte
  • arome
  • lapte dulce
  • amidon
  • ouă
  • porumb dulce
  • vanilie
  • făină
  • zahăr
  • ciocolata neagra

Dificultate: Dificil


Retete999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Retete999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Contact