chec aperitiv la lena | creier la pergament | reteta alivenci cu iaurt | amandina recept | chiftele de dovlecei la lena | faguri la lena | zarzavat pentru iarna cu ceapa | retete ketchup cu mustar
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Tarta caise

Gasit 7 rețete

TARTA CU CAISE

250g faina alba 75g zahar 125g unt rece taiat cuburi 1ou 1-2 linguri apa rece. Se pune totul in robot si se amesteca pina avem un aluat omogen.se tine[...]

Sursa: unseremblog.blogspot.ro
TARTA CU GEM DE CAISE

Ingrediente : - 400g faina - 150g zahar - 200g unt - 5 albusuri - 1 lingurita coaja de lamaie rasa Umplutura : - 300g branza de vaci (merg chiar 400-450g ca[...]

Sursa: unseremblog.blogspot.ro

Tarta de caise

Ingrediente Zahar 150 g Oua 3 g Faina alba 350 g lapte vaca 150 ml Ulei 100 ml praf copt 1 buc suc lamaie 1 lingurite Caise proaspete 500 g Pasi de urmat 1 Se[...]

Sursa: lalena.ro
Tarta cu caise

Ingrediente persoane La Ingrediente puteti sa specificati numarul persoanelor pentru care doriti sa gatiti 1 kg caise 200 g unt 250 g zahar 230 g faina 4 oua[...]

Sursa: lumearetetelor.ro
Tarta cu caise si frangipane

Ingrediente: - 1.5 cups de faina - 1 lingura de zahar - 3/4 lingurita de sare - 130g unt foarte rece - 4 linguri de apa foarte rece - 3/4 lingura de otet[...]

Sursa: petitchef.ro
Tarta cu caise

Ingrediente: - 5 oua mari la temperatura camerei - 10 linguri mai de zahar fin - 5 linguri faina alba de grau - 500 fructe decongelate, sau proastepe daca se[...]

Sursa: petitchef.ro
Tarta cu caise si sirop de scortisoara

300 g caise 400 ml apa 120 g zahar - ptr sirop 1-2 batoane scortisoara 100 g fulgi de migdale 500 g branza de vaci 3 oua 200 g zahar 80 g unt topit 1 lingura[...]

Sursa: ghid-culinar.ro

Retete999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Retete999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Contact