alivenci | fursecuri rapide | visinata rezept | saleuri | visinata recept | visinata recept | visinata | alivenci | vinete pane cu pesmet | dovlecei prajiti | alivenci cu lapte acru | tarta cu piersici
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Bechamel

Gasit 17 rețete

TIP DE RETETA

DIFICULTATE

Sos alb Bechamel

Sosul Bechamel cremos si gustos va da un aspect placut si o savoare noua preparatelor dumneavoastra. Desi este usor de preparat, el face parte din cea mai[...]

Sursa: bucataria-lumii.blogspot.ro
Bechamel

Ingrediente: 1 pachet de unt 500 ml lapte 4 linguri faina 30 g parmezan sare piper Mod de preparare: Pui pachetul de unt intr-o tigaie la foc mic. Dupa ce s-a[...]

Sursa: la-baguette.ro

Sos bechamel

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru 6 portii 400-500 ml lapte, 4 linguri faina, 50 g unt, sare, oregano. Mod de preparare: Se topeste untul, apoi se[...]

Sursa: la-baguette.ro
Pui cu sos bechamel cu menta

Ingrediente: Am folosit pentru sos: 38 gr faina 100 gr unt 400 ml lapte menta uscata nuscoara,sare,piper Pentru pui: 6 pulpe pui fara os apa de flori de[...]

Sursa: petitchef.ro
Sos bechamel

Ingrediente: - 50 g unt - 50 g faina alba - 450 lapte fierbinte - sare - nucsoara Etapa 1: Untul se topeste pe foc mic intr-o cratita. Se adauga faina si se[...]

Sursa: petitchef.ro
Sos Bechamel

Ingrediente persoane La Ingrediente puteti sa specificati numarul persoanelor pentru care doriti sa gatiti 600 ml lapte degresat 1 ceapa (sau 2 salote) taiata[...]

Sursa: lumearetetelor.ro
Sos bechamel

Ingrediente: - 2 linguri de faina, - 350 ml lapte , - 4 linguri de unt, - nucsoara rasa, - sare, piper, - putin parmezan ras, Etapa 1: Dar si niste branza de[...]

Sursa: petitchef.ro
Sos Bechamel cu lapte de soia

Timp de preparare: 15 min. Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 pahare cu lapte de soia, 1 lingură de ulei, 2 linguri făină. Mod de preparare: Uleiul[...]

Sursa: eculinar.ro
Sos Bechamel cu bere

Ingrediente: 2 ouă, 500 ml bere, făină, sare, piper. Mod de preparare: Ouale se spala ,se desinfecteaza si se trec prin jet de apa rece, dupa care se sparg[...]

Sursa: eculinar.ro
Sos bechamel cu iaurt

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru 4 portii 1 cantitate de sos Bechamel, 100 ml de smantana, 150 ml de iaurt degresat, zeama de la 1 lamaie stoarsa, 2[...]

Sursa: la-baguette.ro
Sos bechamel cu paprika

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru 4 portii 50 gr unt, 1 ceapa mica taiata, 50 gr faina simpla, 500 ml lapte, 1 lingura de paprika iute, sare Mod de[...]

Sursa: la-baguette.ro
Sos bechamel cu mustar

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru 4 portii 1 lingurita de mustar pudra, 1/2 cantitate de sos Bechamel, 20 gr unt Mod de preparare: Amestecati mustarul[...]

Sursa: la-baguette.ro
Sos bechamel cu smantana

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru 4 portii 1 cantitate de sos Bechamel, 250 ml smantana Mod de preparare: Odata ce ati terminat de preparat sosul[...]

Sursa: la-baguette.ro
Sos bechamel cu ciuperci

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru 4 portii 25 gr unt, 150 gr ciuperci de cultura taiate subtiri, 1 cantitate de sos Bechamel, 3 linguri de smantana Mod[...]

Sursa: la-baguette.ro
Sos bechamel

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru 4 portii 50gr unt, 50gr faina, 500ml lapte, 1 praf de nucsoara, sare, piper. Mod de preparare: Se topeste untul[...]

Sursa: la-baguette.ro
Sos bechamel

Ingrediente: 300 ml lapte 1 ceapa mica 1 morcov mic 15 gr unt 15 gr faina 1 frunza de dafin 6-7 boabe de piper negru 3-4 fire de patrunjel proaspat sare piper[...]

Sursa: la-baguette.ro
Sos Bechamel

5 g faina 5 g unt 100 g lapte un praf de sare. Se topeste untul, se pune faina amestecand mereu,fara sa se rumeneasca. Se stinge cu laptele rece, amestecand[...]

Sursa: gatestecuherminesialex.blogspot.ro

Retete999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Retete999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Contact