keceap de rosii | keceap de casa | retete de keceap | keceap retete | ketchup cu telina | saleuri cu branza | chec marmorat | rata umpluta | chec cu chefir | reteta visinata | saleuri din foietaj cu cascaval
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

culoriledinfarfurie.blogspot.ro

Vezi toate site-urile
http://culoriledinfarfurie.blogspot.ro/


Rețete:

Tort cu crema nutella si mascarpone

Tort cu crema nutella si mascarpone un tort rapid, fara coacere si foarte ciocolatos. Combinatia de crema fina de mascarpone cu crema Nutella cu alune ii[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Panna cotta cu afine

Panna cotta cu afine este un desert fin, realizat cu fructe de padure, in functie de sezon. Este ca o budinca cremoasa dar cu tinuta si se preteaza minunat[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Rulou de carnat de porc in bacon

Rulou de carnat de porc in bacon, un fel principal realizat dintr-un banal carnat de porc, niste piei de pasare, patrunjel si bacon. A fost ideea sotului meu[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Salata de ton bucati cu maioneza

Salata de ton bucati cu maioneza o alta reteta din gama de Salate aperitiv . Sunt bune si ca mic dejun, antreu sau cina cu paine prajita. Ingredientele care[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Tort cu crema de mascarpone si zmeura

Tort cu crema de mascarpone si zmeura un tort reconfortant si parfumat de la zmeura. Acest tort poate fi pregatit atat cu zmeura proaspata cat si congelata,[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Sparanghel, ou posat si sos olandez

Sparanghel, ou posat si sos olandez un mic dejun sau o cina speciala care incanta papilele oricui. Izul de afumat al feliilor de bacon dau o savoare speciala[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Cupcakes cu zmeura

Cupcakes cu zmeura (sau mure, capsuni, coacaze ...) este un mini tortulet cu o glazura deasupra, in cazul de astazi cu o crema de branza cu frisca. Sunt un[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Bruschete cu pastrama

Bruschetele sunt acele aperitive gen "bufet" care se pot pregati cu cateva ore in avans daca se fac din ingrediente care necesita o pregatire in prealabil si[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Crema mocca la pahar

Crema mocca la pahar inca un desert rapid si apreciat in zilele calduroase cand nu vrem sa folosim cuptorul de la aragaz. Pe langa celelate retete de Verrines[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Claufotis cu cirese

Claufotis cu cirese este un desert original din Franta. Este un dulce rapid, fara pretenti si de aceea este foarte bun cand ne dorim repede ceva dulce. Se pot[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Mancare de pui cu ardei capia copti

Mancare de pui cu ardei capia copti e ste o mancare, care daca nu ati incercat-o pana acum, v-o recomand. De fapt cui nu-i plac ardei copti, ce-i pe care de[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Sarlota cu visine / Charlotte aux cerises

Sarlota cu visine sau Charlotte aux cerises cum ar spune francezul. Este un desert inventat de bucatarul francez Marie-Antoine Carême (1784-1833), iar[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Mancare de pui cu sparanghel

Mancarea de pui cu sparanghel este un fel principal elegant tocmai prin folosirea sparanghelului care da o nota aparte oricarei mancari. Sotului meu ii place[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Supa de vita cu taitei

Supa de vita cu taitei, o supa limpede si buna, una din supele mele preferate. Secretul unei Supe reusita este sa o fierbem la foc domol, cca. 2-3 ore si nu la[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Mingi cu cirese (visine)

Mingi cu cirese (visine) ... mingi sau bine, nu am stiut cum sa le denumesc mai frumos, ca desi seamana cu gomboti nu sunt gomboti. Este o idee buna cand avem[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro

Copyright 2017 ® - Contact