chec aperitiv la lena | reteta alivenci cu iaurt | chiftele de dovlecei la lena | faguri la lena | reteta faguri la lena | chiftele de dovleac la lena | amandin recept | pandispan pufos lalena
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Sos pesto

Sursa: http://petitchef.ro/

Instrucțiuni

Etapa 1: Se spala si se usuca frunzele de busuioc. Se pun toate ingredientele in blender si se amesteca pana se obtine o pasta omogena. Etapa 2: Sosul pesto poate insoti orice tip de pasta. Se poate pastra 2-3 zile in frigider sau 3 luni in congelator.

Citiți reteta la petitchef.ro

Ingrediente

  • busuioc

Dificultate: Simplu

Categorii

  • Cu fructeNu


Citiți toate retetele de la petitchef.ro

Ingrediente

  • busuioc

Dificultate: Simplu


Copyright 2018 ® - Contact