chec aperitiv la lena | chiftele de dovlecei la lena | faguri la lena | pandispan lalena | reteta faguri la lena | chiftele de dovleac la lena | pandispan pufos lalena | reteta keceap cu mustar
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Tarta cu branza, reteta newyorkeza

Sursa: http://www.retete-gustoase.ro/

Instrucțiuni

Se spune ca este cea mai buna tarta cu branza din lume! Este moale, cremoasa, pufoasa si parfumata. Este formata din trei straturi. Un blat crocant si dulce, spuma de branza dulce si o glazura cremoasa cu smantana. Ingrediente: Pentru blat: trei foi de napolitane (sau biscuiti uscati si [...]

Citiți reteta la retete-gustoase.ro

Ingrediente

  • zahar
  • oua
  • unt
  • lamaie
  • smantana
  • branza de vaci
  • zahar pudra
  • ciocolata
  • peste
  • coaja de lamaie
  • faina
  • seminte de in
  • pesmet
  • coaja de lamaie rasa
  • crema de branza
  • dulceata
  • branza
  • branza dulce de vaci
  • fulgi de porumb
  • zahăr pudră
  • ouă
  • porumb dulce
  • vanilie
  • făină
  • zahăr

Dificultate: Simplu

Categorii

  • VegetarianNu
  • Cu carneDa
  • Cu fructe de mareDa
  • Cu fructeDa
  • Cu legumeDa
  • Cu pasteDa
  • Cu verdeturiDa
  • Cu carne de vitaDa
  • Cu carne de porcDa
  • Cu carne tocataDa
  • Cu carne de pasareDa


Citiți toate retetele de la retete-gustoase.ro

Ingrediente

  • zahar
  • oua
  • unt
  • lamaie
  • smantana
  • branza de vaci
  • zahar pudra
  • ciocolata
  • peste
  • coaja de lamaie
  • faina
  • seminte de in
  • pesmet
  • coaja de lamaie rasa
  • crema de branza
  • dulceata
  • branza
  • branza dulce de vaci
  • fulgi de porumb
  • zahăr pudră
  • ouă
  • porumb dulce
  • vanilie
  • făină
  • zahăr

Dificultate: Simplu


Retete999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Retete999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Contact