keceap de rosii | keceap de casa | retete de keceap | keceap retete | checeap de casa | cornulete fragede | musaca carne tocata paste fainoase | pandispan cu lapte | reteta ketchup din suc de rosii
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Sufleu de broccoli

Sursa: http://www.eculinar.ro/Sufleu_de_broccoli-5888.htm

Instrucțiuni

Timp de preparare: 50 min. Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 800 g broccoli, sare, 60 g unt + unt pentru formă, 4 ouă, 400 g brânză de vaci, piper proaspăt măcinat, puţină nucşoară măcinată. Mod de preparare: Se desface broccoli în bucheţele şi se lasă să stea 10 minute în apă rece cu sare, pentru a elimina toate impurităţile. Apoi se clăteşte sub jet de apă rece şi se lasă la scurs. Se opăreşte broccoli circa 3 minute în apă clocotită cu sare. Se scoate şi se lasă să se răcească. Codiţele se taie mărunt. Se topeşte untul într-o tigaie şi se sotează broccoli cam 10 minute. Se unge o formă de sufleu cu unt, în care se aşază broccoli. Se separă ouăle. Se amestecă gălbenuşurile cu brânza de vaci, se condimentează cu sare, piper şi nucşoară după gust. Se bat albuşurile spumă tare şi se încorporează uşor în compoziţia de brânză, care se întinde peste broccoli. Se coace sufleul în cuptorul încins la 200 grade C, circa 20 de minute. Se serveşte fierbinte, din vasul în care a fost copt.

Citiți reteta la eculinar.ro

Ingrediente

Dificultate: Simplu

Categorii

  • VegetarianDa
  • Cu carneNu
  • Cu fructe de mareNu
  • Cu fructeNu
  • Cu legumeNu
  • Cu pasteNu
  • Cu verdeturiNu
  • Cu carne de vitaNu
  • Cu carne de porcNu
  • Cu carne tocataNu
  • Cu carne de pasareNu


Citiți toate retetele de la eculinar.ro

Ingrediente

Dificultate: Simplu


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Contact