ciuperci marinate ricette | pandispan fara lapte | pandispan pufos cu rahat | salata fructe de mare cu brocoli | pandispan cu caise din compot | drob de pui la lena | reteta fasole cu salam
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Pizza pufoasa

Sursa: http://www.ghid-culinar.ro/retete-culinare/masina-de-paine/pizza-pufoasa.html

Instrucțiuni

Pentru aluat: 350 gr faina 20 gr drojdie proaspata 30 ml ulei masline 75 ml apa calduta (se poate pune si lapte, pentru un gust mai bun) 1 lingurita zahar- pentru maia Pentru sosul de rosii: 2 linguri sos de rosii 1 lingura ulei masline 1 lingura apa rece oregano uscat piper, sare Pentru umplutura: 100 g salam 100 g ciuperci 100 gr cascaval ras ardei iute Mod de preparare Pizza pufoasa 1 Se pregateste o maia din drojdie, zahar si apa calduta. 2 Separat, se pun in cuva masinii de paine ingredientele lichide, apoi se adauga faina si, la final maiaua. 3 Se programeaza masina la programul de framantat si dospit. 4 Intre timp, pregatim sosul de rosii, amestecand intr-un bol incapator toate ingredientele. 5 Aluatul de pizza se intinde pe un plan infainat, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. 6 Blatul obtinut se unge cu sos de rosii, apoi peste el se asaza feliile de salam si ciupercile. Optional, se adauga si ardei iute. 7 Se da pizza la cuptor, la foc mediu, circa 20 de minute. 8 Cascavalul ras se pune peste pizza cam cu 5 min inainte ca aceasta sa fie scoasa de la cuptor.

Citiți reteta la ghid-culinar.ro

Ingrediente

Dificultate: Dificil

Categorii

  • VegetarianDa
  • Cu carneNu
  • Cu fructe de mareNu
  • Cu fructeNu
  • Cu legumeNu
  • Cu pasteNu
  • Cu verdeturiNu
  • Cu carne de vitaNu
  • Cu carne de porcNu
  • Cu carne tocataNu
  • Cu carne de pasareNu


Citiți toate retetele de la ghid-culinar.ro

Ingrediente

Dificultate: Dificil


Copyright 2014 ® Developed by Sidebar - Contact