fursecuri rapide | saleuri | biscuiti spritati | visinata | vinete pane cu pesmet | dovlecei prajiti | alivenci cu lapte acru | vinete pane | ketchup cu telina | saleuri cu branza | tarta cu piersici
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Zarzavat

Gasit 14 rețete

DIFICULTATE

Zarzavat pentru ciorba

30 kg rosii 3 kg morcovi 2 kg pastarnac 1.5 kg patrunjel radacina 5 kg ardei gras rosu 10 linguri sare grunjoasa 7 plicuri conservant 5 legaturi leustean[...]

Sursa: lumearetetelor.ro
Zarzavat

Ingrediente: 3 kg gogosari 3 kg kapia 2 kg ceapa 2 kg morcovii 1 kg ulei 2 cani de apa sare patrunjel verde 1 plic boia de ardei iute Mod de preparare: Se[...]

Sursa: la-baguette.ro

Zarzavat pentru supe si ciorbe

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii 1/2 kg patrunjel radacina 1/2 kg telina radacina 1/2 kg pastarnac radacina 3 kg morcovi sare apa Mod[...]

Sursa: la-baguette.ro
Zarzavat pentru ciorba

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii 1 telina mare 1 kg ardei grasi colorati 1 kg morcovi 500 g albitura o legatura frunze de telina 2[...]

Sursa: la-baguette.ro
Zarzavat pentru ciorbe conservat

Ingrediente: Ne trebuie: rosii ardei grasi si gogosari radacinoase( morcov, pastarnac,patrunjel, telina) frunze de patrunjel, leustean si un pic de frunze[...]

Sursa: petitchef.ro
Zarzavat pentru iarna

Ingrediente: - 3 kg rosii; - 2 kg ardei gras; - 2 kg gogosar; - 1 legatura frunze telina ; - 2 legaturi frunze patrunjel ; - 4 pastile de aspirina - sare.[...]

Sursa: petitchef.ro
Zarzavat pentru ciorbe

Ingrediente: - 6 kg rosii - 4 kg ardei gras galbeni si rosii - 2 kg morcov - 2 radacini telina - 500 gr pastarnac - 5 leg de patrunjel - 3 legaturi telina - 3[...]

Sursa: petitchef.ro
Zarzavat pentru ciorbe (II)

Timp de preparare: 3 h 15 min. Complexitate: medie Ingrediente: 5 kg rosii, 1 kg ardei gras sau gogosari, 10 legaturi de patrunjel si leustean la un loc, un[...]

Sursa: eculinar.ro
Zarzavat pentru ciorbe (I)

Timp de preparare: 1 h Complexitate: redusă Ingrediente: 3 kg morcov, 1,5 kg pătrunjel, 1,5 kg gogoşari, 1 ţelină, 1 kg ceapă, 0,5 kg sare, frunze de ţelină[...]

Sursa: eculinar.ro
Zarzavat conservat prin deshidratare

Ingrediente: Zarzavatul dorit. Mod de preparare: Prin această metodă se conservă frecvent în mica gospodărie: morcovii, pătrunjelul, ţelina, mai ales cînd nu[...]

Sursa: eculinar.ro
Zarzavat pentru ciorbe

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii 1 1/2 kg morcovi, 1 1/2 kg rosii, 300 g ceapa, 300 g telina, 300 g pastarnac, 300 g patrunjel[...]

Sursa: la-baguette.ro
Zarzavat pentru supe si ciorba

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii 2 kg morcovi, 1 1/2 kg rosii, 1 kg ceapa, 1/2 kg pastarnac, 1/2 kg patrunjel, 1/2 kg telina, 1/2 kg[...]

Sursa: la-baguette.ro
Zarzavat pentru supe

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii 5 kg rosii, 1 kg ardei , 3 legaturi patrunjel verde, 200 g sare. Mod de preparare: Se spala legumele[...]

Sursa: la-baguette.ro
Zarzavat pentru ciorbe

Ingrediente: - 3 kg morcov - 1,5 kg patrunjel - 1,5 kg gogosari - 1 telina - 1 kg ceapa - 0,5 kg sare - frunze de telina si de patrunjel - 2 conservante Mod[...]

Sursa: retetesimple.blogspot.ro

Copyright 2017 ® - Contact