alivenci | fursecuri rapide | visinata rezept | saleuri | visinata recept | visinata recept | visinata | alivenci | vinete pane cu pesmet | dovlecei prajiti | alivenci cu lapte acru | tarta cu piersici
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Bors rusesc

Gasit 7 rețete

DIFICULTATE

Bors rusesc

Ingrediente persoane La Ingrediente puteti sa specificati numarul persoanelor pentru care doriti sa gatiti 500 g carne de vaca 150 g slanina sau costita[...]

Sursa: lumearetetelor.ro
Bors rusesc

Ca o fi reteta autentica de bors rusesc, nu stiu, stiu doar ca bunica il facea, iar la gura mesenilor se bateau turcii! Ingrediente : 500 grame carne de vita[...]

Sursa: retete-gustoase.ro

BORS RUSESC CU SMANTANA

Borsul este mancare nationala in Rusia. Ingrediente : - 500-600g carne vita - 2 sfecle rosii mici - 2 rosii sau 1 cutie conserva rosii in bulion taiate bucati[...]

Sursa: unseremblog.blogspot.ro
Bors rusesc

Ingrediente: - 1 kg carne cu oase - 2 sfecle rosii mici - o telina mica - 1 morcov , - jumatate de varza mica - 2 cartofi , - 2 cepe, - 100 g mazare - 1 fir[...]

Sursa: petitchef.ro
Bors rusesc cu smantana

Ingrediente: - 500-600g carne vita - 2 sfecle rosii mici - 2 rosii sau 1 cutie conserva rosii in bulion taiate bucati - 20g unt - 2 cepe tocate - 3 lingurite[...]

Sursa: petitchef.ro
Bors rusesc de zarzavat

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru 6 portii 1 sfecla rosie mijlocie, 1 telina, 2 morcovi, 1/2 varza cruda, sare, 1 dovlecel, 2 cartofi, 1 ceapa, 1l bors[...]

Sursa: la-baguette.ro
Bors rusesc

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru 6 portii 600ml supa baza, 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 250g varza dulce, 1 pastarnac, 500g sfecla rosie, 1/4[...]

Sursa: la-baguette.ro

Retete999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Retete999 does not host recipes, only links to other sites. FAQ
Copyright 2018 ® - Contact