alivenci | fursecuri rapide | visinata rezept | saleuri | visinata recept | visinata recept | visinata | alivenci | vinete pane cu pesmet | dovlecei prajiti | alivenci cu lapte acru | tarta cu piersici
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Biscuiti spritati

Gasit 8 rețete

TIP DE RETETA

DIFICULTATE

Biscuiti spritati

Biscuitii spritati sau biscuitii cu unt sunt niste biscuiti deosebit de fragezi si deliciosi. Sunt tare usor de facut, pot avea diferite forme in functie de[...]

Sursa: enjoydessert.blogspot.ro
Biscuiti spritati

Ingrediente: INGREDIENTE: 3galbenusuri+1 ou intreg,250gr.margarina,250gr.zahar,1praf de copt,coaja de la o lamaie,1 esenta migdale ,cam 500gr de faina,o[...]

Sursa: petitchef.ro

Biscuiti spritati cu unt

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii 200 g unt, 200 g faina, 200 g zahar pudra, 1 ou, 1 lingurita praf de copt, 1/2 fiola esenta de[...]

Sursa: la-baguette.ro
Biscuiti spritati

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii 150 gr unt, 250 gr untura, 2 lg smantana, 320 gr zahar, 2 oua, 1 praf de copt, 2 pliculete zahar[...]

Sursa: la-baguette.ro
Biscuiti spritati cu cacao

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii 260 gr faina, 30 gr cacao, 250 gr unt la temp. camerei, 100 gr zahar pudra (poate fi vanilat), 2[...]

Sursa: la-baguette.ro
Biscuiti spritati (fara untura)

Ingrediente: - 100 g zahar - 110 g unt - 250 g faina - un ou - esenta de vanilie* - putina sare Etapa 1: Aceasta este reteta de baza puteti sa mai adaugati[...]

Sursa: petitchef.ro
Biscuiti spritati

Ingrediente: - 430 g faina 00 - 70 g faina de migdale - 2 oua - 250 g unt la temperatura camerei - un pachetel zahar vanilat - 180 g zahar praf - un picut de[...]

Sursa: petitchef.ro
Biscuiti spritati

Ingrediente: Pentru aluat: - 250g margarina - 250g zahar - 1ou intreg si 3 galbenuse - 1 praf de copt - vanilie - coaja de lamaie - coaja de portocala - faina[...]

Sursa: petitchef.ro

Copyright 2017 ® - Contact