chiftele de dovlecei la lena | faguri la lena | chiftele de dovleac la lena | limonada lalena | gogosari cu pikant fix | aspic cu peste si fructe de mare | chiftele moldovenesti anton
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Bastonase

Gasit 7 rețete

TIP DE RETETA

DIFICULTATE

Bastonase cu vanilie

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii 250 g faina 125 g zahar pudra 125 g unt 1 plic zahar vanilat 2 galbenusuri sare Mod de preparare:[...]

Sursa: la-baguette.ro
Bastonase cu mar

Ingrediente: 10 linguri ulei 7 linguri apa minerala 1 lingura otet 1 lingura praf de copt 1 lingura zahar 200 g faina umplutura 5 mere rase 2 linguri ulei 5[...]

Sursa: la-baguette.ro

Bastonase cu branza

Ingrediente persoane La Ingrediente puteti sa specificati numarul persoanelor pentru care doriti sa gatiti 125 g faina un praf de sare un praf de mustar un[...]

Sursa: lumearetetelor.ro
Bastonase de dovlecei crocanti

Ingrediente: - 3 dovlecei - 300 g iaurt - 50 ml ulei masline - 200 g pesmet, - 100 g cas ras , - condimente. Etapa 1: Dovleceii se curata de coaja si se taie[...]

Sursa: petitchef.ro
Bastonase cu branza

Ingrediente: - 1 pachet de foi de placinta - 400 g branza - 1 ou - sare ( insa doar daca branza nu e destul de sarata) - marar - ulei pentru prajit Etapa 1:[...]

Sursa: petitchef.ro
Bastonase de cartofi

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru 6 portii 1kg cartofi, 1-2 oua, 2-3 linguri faina, sare. Mod de preparare: Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata[...]

Sursa: la-baguette.ro
Bastonase de mere

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru 5 portii 10 mere, 3 linguri zahar, 1 lingurita scortisoara, 2 oua, coaja rasa de la o lamaie , 200 gr pesmet, 150 ml[...]

Sursa: la-baguette.ro

Retete999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Retete999 does not host recipes, only links to other sites. FAQ
Copyright 2018 ® - Contact