chec aperitiv la lena | chiftele de dovlecei la lena | faguri la lena | pandispan lalena | reteta faguri la lena | chiftele de dovleac la lena | reteta keceap cu mustar | biftec tocat gratar
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Saleuri - Cu carne

Gasit 7 rețete

DIFICULTATE

Saleuri cu sunca

400 g foietaj 5 felii sunca 1 galbenus de ou ketchup Mod de preparare Saleuri cu sunca 1 Intindem foietajul cu sucitorul dupa care il injumatatim 2 Pe prima[...]

Sursa: ghid-culinar.ro
Saleuri cu nuca de cocos

Ingrediente persoane La Ingrediente puteti sa specificati numarul persoanelor pentru care doriti sa gatiti 1 cana cu lapte caldut 30 g drojdie 1 lingura unt 1[...]

Sursa: lumearetetelor.ro

Saleuri de foietaj cu cascaval

Ingrediente: - o foaie de aluat de foietaj - un galbenus - o lingura de lapte - cascaval (80 g) - boia dulce, piper - sare grunjoasa - seminte de mac, susan,[...]

Sursa: petitchef.ro
Saleuri de foietaj cu cascaval

Ingrediente: - o foaie de aluat de foietaj - un galbenus - o lingura de lapte - cascaval (80 g) - boia dulce, piper - sare grunjoasa - seminte de mac, susan,[...]

Sursa: petitchef.ro
Saleuri pizza

Ingrediente: - un pachet foietaj aluat - salam, unc presat - mozzarella - cacaval - ketchup - oregano - 1 ou Etapa 1: Aluatul de foietaj se las la dezgheat.[...]

Sursa: petitchef.ro
Saleuri

Ingrediente: - 1 pahar mare lapte dulce - 1 ou - sare - 1 pahar mareuntura - 1 pahar mare vin . Etapa 1: Se amesteca toate intr-o cratita cu faina cat inghite[...]

Sursa: petitchef.ro
Saleuri cu bacon

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii Pentru aluat: 800 gr aluat de foietaj, 150 gr masline feliate, 100 gr bacon , 150-200 gr cascaval.[...]

Sursa: la-baguette.ro

Retete999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Retete999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Contact