Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate
Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!
Gasit 20 rețete
Cum e vorba aceea "la locul potrivit in momentul potrivit", aici se poate spune "reteta potrivita in momentul potrivit" :) Acum cateva zile, Laura, o buna[...]
Sursa: furnicuti.blogspot.roAspic cu oua si sunca este o alta varianta de cum putem aranja diferite ingrediente in forme. Reteta se poate face pentru sau dupa Sarbatorile de Pasti, cand[...]
Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.roIngrediente Ingrediente: 200 gr mazare verde congelata 5-6 ciupercute proaspete 1 ardei gras rosu si unul galben 1 conserva de porumb 1 morcov 5-6 bucati soia[...]
Sursa: retete-gustoase.roCum piftia de porc a fost de Craciun, acum de Revelion am facut un Aspic de Curcan. Aspicul este un Consommé, adica o supa limpede, pregatita prin fierberea[...]
Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.roCu aspicul ne putem juca atat cu ingredinente, dar si cu aranjarea lor in forme cat mai variante. Sursa de inspiratie a fost o revista maghiara, dar puteti sa[...]
Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.roCum e vorba aceea "la locul potrivit in momentul potrivit", aici se poate spune "reteta potrivita in momentul potrivit" :) Acum cateva zile, Laura, o buna[...]
Sursa: furnicuti.blogspot.roIngrediente: - portocale - kiwi - banane - 1 compot de ananas - 1 compot de piersici - 1 plic de gelatina Etapa 1: Se scurge zeama de la compotul de ananas si[...]
Sursa: petitchef.roIngrediente: - 2 portocale - 3 kiwi - 1 banana - 1 compot de ananas - 1 compot de piersici - 3 pachetele de gelatina Etapa 1: Se scurge zeama de la compotul[...]
Sursa: petitchef.roIngrediente: - 6 oua crude - 3 aripi de curcan - 3 morcovi - 1 telina - 3-4 linguri porumb din conserva - 1 pliculet gelatina - pe care am uitat sa-l pun in -[...]
Sursa: petitchef.roIngrediente: o casoleta cu aripi de pui, o ceapa , un morcov, 3 catei de usturoi, 6 boabe piper, 1/4 lingurita sare, o lingura otet. Pentru ornat, am folosit[...]
Sursa: petitchef.roIngrediente: - 1/2 pepene rosu - 300 ml vin spumos dulce - 20 g gelatina - 100 g zahar - coaja de lamaie sau portocala - frunze de menta Etapa 1: Cu ajutorul[...]
Sursa: petitchef.roIngrediente: - 1.00 kg carne de curcan - 2 morcov - 1/2 telina - 2 radacini de patrunjel - 1/2 gulie - sare - 1-2 linguri mazare verde - 1 ou - 2 plicuri de[...]
Sursa: petitchef.roIngrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii 2 oase de manzat sau vitel, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, sare, piper, 1 foaie[...]
Sursa: la-baguette.roIngrediente: Cantitatile date sunt pentru 6 portii 6 oua, 6 felii de limba afumata si fiarta, 250gr aspic, cateva frunze de salata verde. Mod de preparare: Se[...]
Sursa: la-baguette.roTimp de preparare: 1 h Complexitate: redusă Ingrediente: 60-80 g gelatină, 2 l apă, 150 g zeama de peşte obţinută prin fierberea oaselor şi capetelor de[...]
Sursa: eculinar.roTimp de preparare: 1 h 30 min. Complexitate: medie Ingrediente: 2 kg oase de pasare (capete, gâturi, aripi, picioare), 3 l apă, 40-50 g gelatină, 50 g ceapă,[...]
Sursa: eculinar.roTimp de preparare: 1 h 30 min. Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 1 kg carne de curcan cu oase, 3,5 litri de apă, 20 g gelatină, 2 cepe, 1 morcov,[...]
Sursa: eculinar.roTimp de preparare: 1 h 30 min. Complexitate: medie Ingrediente: 2 kg oase cu cartilagii ca pentru supă, 3 l apă, 40—50 g gelatină, 50 g ceapă, 50 g morcovi,[...]
Sursa: eculinar.roTimp de preparare: 1 h 20 min. Complexitate: medie Ingrediente: 60-80 g gelatină, 2 I apă, 150 g carne de vacă fără oase, 2-3 albuşuri, 50 g ceapă, 50 g[...]
Sursa: eculinar.roTimp de preparare: 5 h Complexitate: medie Ingrediente: 1,5 kg oase de vitel, 700 g sorici de porc, 4 oua, 2 cepe, telina, morcov, 200 ml vin, piper boabe,[...]
Sursa: eculinar.ro