alivenci | fursecuri rapide | visinata rezept | saleuri | visinata recept | visinata recept | visinata | alivenci | vinete pane cu pesmet | dovlecei prajiti | alivenci cu lapte acru | tarta cu piersici
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Aspic

Gasit 20 rețete

DIFICULTATE

Aspic in Forma de Ou

Cum e vorba aceea "la locul potrivit in momentul potrivit", aici se poate spune "reteta potrivita in momentul potrivit" :) Acum cateva zile, Laura, o buna[...]

Sursa: furnicuti.blogspot.ro
Aspic cu oua si sunca

Aspic cu oua si sunca este o alta varianta de cum putem aranja diferite ingrediente in forme. Reteta se poate face pentru sau dupa Sarbatorile de Pasti, cand[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro

Aspic cu legume

Ingrediente Ingrediente: 200 gr mazare verde congelata 5-6 ciupercute proaspete 1 ardei gras rosu si unul galben 1 conserva de porumb 1 morcov 5-6 bucati soia[...]

Sursa: retete-gustoase.ro
Aspic de Curcan

Cum piftia de porc a fost de Craciun, acum de Revelion am facut un Aspic de Curcan. Aspicul este un Consommé, adica o supa limpede, pregatita prin fierberea[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Aspic asortat

Cu aspicul ne putem juca atat cu ingredinente, dar si cu aranjarea lor in forme cat mai variante. Sursa de inspiratie a fost o revista maghiara, dar puteti sa[...]

Sursa: culoriledinfarfurie.blogspot.ro
Aspic in Forma de Ou

Cum e vorba aceea "la locul potrivit in momentul potrivit", aici se poate spune "reteta potrivita in momentul potrivit" :) Acum cateva zile, Laura, o buna[...]

Sursa: furnicuti.blogspot.ro
Aspic cu fructe

Ingrediente: - portocale - kiwi - banane - 1 compot de ananas - 1 compot de piersici - 1 plic de gelatina Etapa 1: Se scurge zeama de la compotul de ananas si[...]

Sursa: petitchef.ro
Aspic cu fructe

Ingrediente: - 2 portocale - 3 kiwi - 1 banana - 1 compot de ananas - 1 compot de piersici - 3 pachetele de gelatina Etapa 1: Se scurge zeama de la compotul[...]

Sursa: petitchef.ro
Aspic in forma de ou

Ingrediente: - 6 oua crude - 3 aripi de curcan - 3 morcovi - 1 telina - 3-4 linguri porumb din conserva - 1 pliculet gelatina - pe care am uitat sa-l pun in -[...]

Sursa: petitchef.ro
Pui in aspic - inimioare

Ingrediente: o casoleta cu aripi de pui, o ceapa , un morcov, 3 catei de usturoi, 6 boabe piper, 1/4 lingurita sare, o lingura otet. Pentru ornat, am folosit[...]

Sursa: petitchef.ro
Aspic racoritor

Ingrediente: - 1/2 pepene rosu - 300 ml vin spumos dulce - 20 g gelatina - 100 g zahar - coaja de lamaie sau portocala - frunze de menta Etapa 1: Cu ajutorul[...]

Sursa: petitchef.ro
Aspic de curcan

Ingrediente: - 1.00 kg carne de curcan - 2 morcov - 1/2 telina - 2 radacini de patrunjel - 1/2 gulie - sare - 1-2 linguri mazare verde - 1 ou - 2 plicuri de[...]

Sursa: petitchef.ro
Aspic

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii 2 oase de manzat sau vitel, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, sare, piper, 1 foaie[...]

Sursa: la-baguette.ro
Oua in aspic

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru 6 portii 6 oua, 6 felii de limba afumata si fiarta, 250gr aspic, cateva frunze de salata verde. Mod de preparare: Se[...]

Sursa: la-baguette.ro
Aspic de peşte

Timp de preparare: 1 h Complexitate: redusă Ingrediente: 60-80 g gelatină, 2 l apă, 150 g zeama de peşte obţinută prin fierberea oaselor şi capetelor de[...]

Sursa: eculinar.ro
Aspic de pasăre

Timp de preparare: 1 h 30 min. Complexitate: medie Ingrediente: 2 kg oase de pasare (capete, gâturi, aripi, picioare), 3 l apă, 40-50 g gelatină, 50 g ceapă,[...]

Sursa: eculinar.ro
Aspic de curcan cu ciuperci

Timp de preparare: 1 h 30 min. Complexitate: redusă Porţii: 6 Ingrediente: 1 kg carne de curcan cu oase, 3,5 litri de apă, 20 g gelatină, 2 cepe, 1 morcov,[...]

Sursa: eculinar.ro
Aspic cu gelatină şi oase

Timp de preparare: 1 h 30 min. Complexitate: medie Ingrediente: 2 kg oase cu cartilagii ca pentru supă, 3 l apă, 40—50 g gelatină, 50 g ceapă, 50 g morcovi,[...]

Sursa: eculinar.ro
Aspic cu gelatină fără oase

Timp de preparare: 1 h 20 min. Complexitate: medie Ingrediente: 60-80 g gelatină, 2 I apă, 150 g carne de vacă fără oase, 2-3 albuşuri, 50 g ceapă, 50 g[...]

Sursa: eculinar.ro
Aspic

Timp de preparare: 5 h Complexitate: medie Ingrediente: 1,5 kg oase de vitel, 700 g sorici de porc, 4 oua, 2 cepe, telina, morcov, 200 ml vin, piper boabe,[...]

Sursa: eculinar.ro

Copyright 2017 ® - Contact