chec aperitiv la lena | reteta alivenci cu iaurt | chiftele de dovlecei la lena | faguri la lena | pandispan lalena | reteta faguri la lena | chiftele de dovleac la lena | pandispan pufos lalena
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Diverse

Gasit 7 rețete

DIFICULTATE

Cuib de dragoste

Cuib de dragoste

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii Pentru blat: 6 oua 2 linguri miere 250 g zahar 2 linguri cacao 4 linguri apa 1 lingurita bicarbonate[...]

Alivenci moldovenesti

Alivenci moldovenesti

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii 400 gr branza oi 100 gr smantana 100 gr malai 5 oua 50 gr unt 50 gr faina un praf sare Mod de[...]


Dovlecei gratinati marca Horia Virlan

Dovlecei gratinati marca Horia Virlan

4 dovlecei medii, curatati de capete si spalati 1 ceapa curatata 2 linguri orez cu bobul rotund 200 g branza telemea 50 g cascaval 1 pahar smantana 2 linguri[...]

Urdoaice

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii Pentru aluat: 1 kg faina, 1 cub drojdie, 7 linguri de zahar, 10 linguri ulei, 2 oua, 1 lingurita[...]

Sursa: la-baguette.ro
Ostropel de porumbei

Ingrediente: Cantitatile date sunt pentru mai multe portii 3-4 porumbei, 1 ceasca ulei, sare, usturoi, 3 cepe, 1 foaie de dafin, piper boabe, cimbru, 1 lingura[...]

Sursa: la-baguette.ro
Lapte ingrosat

Ingrediente: 1 l lapte, 15 gr zahar, 1 plic zahar vanilat, 6 linguri faina de grau, sare, 50 gr ciocolata menaj (sau dulceata de orice fel). Mod de preparare:[...]

Sursa: la-baguette.ro
Turturele comuniste

Ingrediente: 2 turturele, 100 g untura, 100g usturoi, sare. Mod de preparare: Din usturoi, sare si putina apa se freaca un mujdei de usturoi. Se curata[...]

Sursa: la-baguette.ro

Retete999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Retete999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Contact