alivenci | fursecuri rapide | saleuri | visinata recept | biscuiti spritati | visinata | vinete pane cu pesmet | dovlecei prajiti | alivenci cu lapte acru | vinete pane | ketchup cu telina | saleuri cu branza
Conectare

Loghează-te pentru retete999 în scopul de a salva retetele tale preferate

Daca nu sunteți inca inregistrat, inregistrează-te acum!

Ați uitat parola?

Bucatar ,Chef Catalin Scarlatescu si Catalin Barbulescu. MUSCHI DE VITEL CU SOS DE CIUPERCI, OREZ FIERT IN SOFRAN. File calcan cu sos de unt si lamaie.

ulei de masline extra virgin spaghetti usturoi peperoncino (ardei iute) patrunjel busuioc paine click pe semn pentru adaugare in lista de cumparaturi ! Prepara paste Aglio, olio e peperoncino, o reteta de paste cu usturoi, ulei si ardei iute de la Sous-Chef Catalin Scarlatescu, juratul MasterChef. Posteaza si tu retete cuinare, retete cu poze aici! Incingeti uleiul ( folositi o idee mai mult decat cantitatea pe care ati pune-o voi normal), adaugati usturoi tocat si peperoncino. Cand usturoiul incepe sa se coloreze pe margine adaugam pastele care au fiert al dente, iar in momentul in care aruncati pastele in tigaie lasati-le sa se prajeasca putin. Adaugati sare, patrunjel si busuioc tocat (de preferat tocate impreuna, 75% patrunjel, 25% busuioc proaspat). Sunt favoritele mele! La final, cu painea se curata farfuria asa cum faceati cand erati mici. Si va sfatuiesc ca ultima bucata de paine sa o mestecati goala, doar asa dispare gustul iute din gura. Nu va rusinati daca auziti comentarii de genul ”asta manaca paste cu paine”, asa mananca toti italienii. :-) Spor la gatit si pofta buna! Sfat: In apa in care urmeaza sa fierbeti pastele adaugati doar sare, cine va spune sa puneti ulei greseseste

Sursa: lumearetetelor.ro

Copyright 2017 ® - Contact